BAUT vs. Bar BAUT?

Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. BAUT was rauw, rebels, eigenzinnig, tijdelijk maar bovenal heel goed in het leveren van service en kwaliteit. “Underpromise and overdeliver” was de grote filosofie. Je komt binnen zonder verwachtingen en gaat vol verbazing de deur uit, “Wat is dit eten lekker en wat was de service goed!” Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie en krijgt BAUT er een permanent zusje bij “Bar BAUT”.

Bar BAUT

Bar BAUT brengt een ode aan de geschiedenis van BAUT. Best of BAUT is het credo. De beste gerechtjes uit de pop-up edities krijgen een plek op de kaart. Denk aan de steak tartaar met bacon mayonaise, tuinkers en zuurdesembrood. Of coquilles met bloemkool, beurre noisette en cepesschuim uit BAUT #1. Gerechten die door de legendarische Johannes van Dam bekroond werden met een 10-.

“Best of BAUT” vertaalt zich in een menu passend bij een bar. Dit betekent dat alle gerechten op de kaart te bestellen zijn voor 12 euro per gerecht. Met twee, drie of vier gerechten maak je je eigen menu.  Daarnaast zijn een aantal gerechten ook groot te bestellen voor euro 22 met de beste frietjes en huisgemaakte mayo.