Kerstdiner BAUT

Kerst = BAUT en BAUT = kerst. Bestel jouw 5 gangen BAUT doe-het-zelf-kerstmenu voor 2 of meer personen. Sauzen, crèmes, mayonaises, alles is door ons al perfect op smaak gemaakt zodat je zonder moeite en binnen enkele handeling een fantastisch en foutloos menu op tafel zet.

Hierbij een digitale masterclass van Michiel van der Eerde waarbij hij je stap voor stap mee neemt in de bereiding van deze gerechten en je verteld over de geschiedenis hiervan.

Vul het menu aan met bijpassende wijnen uit onze webshop of het BAUT kookboek.

KERSTMENU:

-Ceviche / kokossoep / mango / passievrucht / gepofte rijst (Klik hier voor instructievideo)
-Biet / burrata / dadel / peer / amandel (Klik hier voor instructievideo)
-Steak Tartaar / baconmayonaise / kropsla / crostini / eidooiercreme (Klik hier voor instructievideo)
-Kalfssukade / knolselderij / rodewijnsaus / bramen compote (Klik hier voor instructievideo)
-Kastanje mousse / amandel / kaneelroom / koffiesiroop (Klik hier voor instructievideo)

VEGETARISCH:

-Koolrabi / appel / amandel / venkel (Klik hier voor instructievideo)
-Biet / burrata / dadel / peer / amandel (Klik hier voor instructievideo)
-Duxelles / truffel / eidooiercreme (Klik hier voor instructievideo)
-Tagliarini / paddenstoelen / parmezaan / kervel (Klik hier voor instructievideo)
-Kastanje mousse / amandel / kaneelroom / koffiesiroop (Klik hier voor instructievideo)

KINDERMENU:

-Tomatensoep
-Kip / appelmoes / aardappel
-Kastanje mousse / amandel / kaneelroom / koffiesiroop

Het kerstmenu kost 59 euro p.p. en is te bestellen vanaf 2 personen. Een kindermenu kost €25,-. Ben je met 5 personen dan bestel je 1 box voor 2 personen en 1 box voor 3 personen. Op deze manier is je bestellen uit te breiden naar het gewenst aantal personen.

Bestellen kan tot uiterlijk 20 december via onze webshop (klik hier).

PS: Vergeet niet je BAUT kookboek voor onder de boom te bestellen.