TAKE-AWAY WEEK #3
HO! STOP! Vergeet alles wat je wist over BAUT TAKE-AWAY.
O my god! Wat gebeurt er allemaal? Vorige week hebben wij de take-away uitgebreid naar twee dagen (vrijdag en zaterdag) en raakten wij beide dagen binnen 30 minuten uitverkocht. Dit gaat niet goed! Vergeet daarom alles wat je wist over onze take-away service.
Wij gaan het anders doen en gaan ook op zondag open!
Het gaat niet goed?
Twee dagen binnen 30 minuten uitverkocht? Hoezo ging het niet goed, vraag je je wellicht af? Zoals je in vorige nieuwsbrieven hebt kunnen lezen hanteerden wij een “jij bepaalt, wat jij betaalt” prijsbeleid. Wij waren toch aan het koken voor het aankomende BAUT kookboek (deze komt trouwens einde jaar uit) en wilden hiermee onze “foodwaste” nuttig inzetten. Maar lieve, lieve, lieve mensen, jullie betaalden te veel! Dit is wat er niet goed is gegaan.
Jullie harten zijn te groot! Jullie liefde en de wil om ons te ondersteunen is echt hartverwarmend! Maar nadat wij opmerkten dat er zo veel animo is voor onze take-away en jullie hier “te veel” voor betaalden, hebben wij besloten uit te breiden naar drie dagen en weer vaste prijzen te hanteren. Hierdoor hebben wij de omzet die wij nodig hebben, betalen jullie niet te veel en ontstaat er ruimte om wellicht iets vaker bij ons te bestellen (of bij een ander restaurant dat jullie hulp hard kan gebruiken). Is dit niet voor iedereen veel leuker en voor julliezelf nog lekkerder?

Wat wordt er deze week gekookt?
Deze week nemen wij je mee terug naar BAUT #5 a.k.a. BAUT Paradijs. Hier ontwikkelden wij een paradijselijk menu waarop Adam en Eva centraal stonden. Gerechten van over de hele wereld met een streetfood achtige interpretatie. Bij het doorlopen van de oude menukaarten hebben wij hier vier signatuur gerechtjes van uitgekozen die perfect passen bij de huidige zonnige dagen en hopelijk ook bij jullie het water weer in de mond doet lopen. En omdat onze steak tartaar en de rode curry echt niet aan te slepen waren afgelopen week houden wij deze gerechten er bij!
Deze week te bestellen:
– Baba Ganoush / granaat appel / hangop pita
– Sardientjes / tomatensalsa / bruscetta / waterkers
– Ceviche zeebaars / mais creme / salade bleekselderij / koriander
– Tartare di Carciofo / artisjok / truffel / Parmezaan
– Rode curry / bio kip / Aziatische groente / koriander / gebakken rijst
– Steak tartaar / baconmayonaise / kropsla
Deze week ook een dessert. Onze Italiaanse collega Manuel maakt een klassieke, – Tiramisu
Alle gerechten zijn 12 euro per stuk (dessert 6 euro) en van tussengerecht formaat. Super leuk om lekker met elkaar verschillende gerechtjes te delen. Voor 2 personen heb je genoeg aan drie gerechtjes. Ben je een grote eter? Bestel er dan nog een frietje met huisgemaakte mayonaise bij.
Take-away dagen:
Met ingang van deze week zijn wij geopend voor take-away op vrijdag, zaterdag en zondag. Wel blijft gelden “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Bestellen kan telefonisch, op de dag zelf, vanaf 15:00 uur. Zorg daarom dat je om 15:00 uur klaar zit met +31 (0)20 46 59 260 voorgeprogrammeerd in je scherm.
Groetjes van,
Team Bar BAUT
#take-away #staysafe #letskicksomecovidass
#bestofbaut #kookboek #datwordtsmullen #lekkerwel