BAUT – Het kookboek inkijkpagina’s

Eind 2020 brachten wij ons eerste kookboek uit. Het boek beschrijft meer dan 100 klassieke BAUT recepten en de leukste verhalen uit de 8 jaar tijd waarin wij 7 pop-uprestaurants bouwden.  Ondertussen hebben we bijna 5000 boeken verkocht! Ongekend wat een support we in deze rare tijden van jullie hebben gekregen.

We zijn inmiddels begonnen met de verkoop van onze laatste 500 boeken en zijn genomineerd voor de Delicious Publieksprijs 2021. Ben je benieuwd waarom dit is? Natuurlijk gewoon omdat het een heel gaaf boek is! Blader lekker even door een aantal inkijkpagina’sen zie voor jezelf!

Wil je nog snel een exemplaar van het boek bestellen voordat ze op zijn? Bestel hem dan gemakkelijk via onze webshop of via bol.com

 

Over het boek:

BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal – tijdelijk. Chefkok en eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-uprestaurants in Nederland. Met het credo ‘underpromise and overdeliver’ weet Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise en Aziatische oesters tot sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de ‘Man bun machine gun’). Al deze bijzondere recepten én verhalen over 8 jaar BAUT komen samen in dit unieke kookboek.

Michiel van der Eerde deed zijn kennis en ervaring als kok op in de topgastronomie bij onder meer La Rive** (Amstel Hotel), De Hoefslag*, Bokkedoorns** en Oud Sluis***. Hij was eindverantwoordelijk voor verschillende horecaconcepten zoals Envy, Mazzo, Nevy, Nomads en Supperclub. Van der Eerde was in 2015 en 2016 samen met topkok Robert Kranenborg en foodjournalist Marcus Polman presentator en jurylid van het programma Masterchef Holland.