Array ( [en] => Array ( [code] => en [id] => 1 [native_name] => English [major] => 1 [active] => 0 [default_locale] => en_US [encode_url] => 0 [tag] => en [missing] => 0 [translated_name] => Engels [url] => https://barbaut.amsterdam/en/menu/ [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/en.png [language_code] => en ) [nl] => Array ( [code] => nl [id] => 37 [native_name] => Nederlands [major] => 1 [active] => 1 [default_locale] => nl_NL [encode_url] => 0 [tag] => nl [missing] => 0 [translated_name] => Nederlands [url] => https://barbaut.amsterdam/menu/ [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png [language_code] => nl ) )NL
+31 (0)20 210 3321
Stadionweg 320
1076 PK Amsterdam
Route
Menu
à LA CARTE
Biologische oesters, Zeeuwse Creuse No. 3 - 4 stuks met Aziatische of Franse toppings
15Rauw gemarineerde kabeljauw, citroen-knolcrème, lavas kruiden bouillon, bieslook emulsie
15Ceviche, Leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst
15Burrata (V), salsa van groene paprika, frisse groene kruiden, gepoft korianderzaad
14Rendang steak tartaar, kokos, limoen, krokante sjalot
15Spitskool, ham hollandaise, ei bottarga, krokante pancetta (vega optie)
12Bouillabaisse, mosselen, vis van de dag, krieltjes, venkel, crostini, rouille
17Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter, hazelnoot
15 / 27.5 (groot)Vis van de dag, tomatensalsa, groene asperge, oester emulsie, beurre blanc
16Eendenborst, knolselderijcrème, eringi, witlof, vijg, eendenjus met bramen
16Côte de boeuf met Bearnaise en beefboter. Dry Aged, voor minimaal 28 dagen, Holstein Friesian Rund. Vraag de bediening welke cuts er vandaag beschikbaar zijn.
Prijs per 100gr, 14Tarbotine met zilte groenten & daslook beurre blanc
Prijs per 100 gram, 9.5MENU
3 Gangen
39 (VTH 42.5)4 Gangen
475 gangen
57SIDES
Zuurdesembrood van Fort Negen met dip
6Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise
5Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise
7.5Kropsla met sjalot vinaigrette
5Gelakte paksoi met groene curry en pinda
7DESSERT
Chocolade marquise, koffie roomijs, kaneel tuille
9Gepocheerde peer, cava sabayon, grappa marsepein ijs, kletskop
9Kaasplankje met 4 kazen van Abraham Kef, compote, crostini’s
14Lunch
Zuurdesem tosti van Fort Negen, prosciutto di Parma, Beemster kaas, tomaten dip
12Zuurdesem toast, vitello tonato, zachtgegaard kalfsvlees, tonijn mayonaise, rucola, gedroogde cherrytomaat
14Zuurdesem (V), burrata, zongedroogde tomaat, frisse groene kruiden, bieslook emulsie, gepoft korianderzaad
14Zuurdesem rendang steak tartaar, kokos, limoen, krokante sjalot
14Zuurdesem toast, gerookte zalm, zoetzuur komkommer, dillecrème
14Smash Burger, brioche, kropsla, tomaat, remoulade
14 + bacon 1,5 + Cheddar 1,5Caesaer salade, gepocheerd ei, anjovis, parmezaan, croutons (vega mogelijk) + krokante kippendijen
14 + kippendijen 4Power Lunch Menu
Hoofd-Na
25Voor-Hoofd
29.5Voor-Hoofd-Na
39ALL DAY MENU
Biologische oesters, Zeeuwse Creuse (4 st.) Aziatische of Franse topping
15Rauw gemarineerde kabeljauw, citroen-knolcrème, lavas kruiden bouillon, bieslook emulsie
15Spitskool, ham hollandaise, ei bottarga, krokante pancetta, hazelnoot (vega optie)
12Ceviche, Leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst
15Bouillabaisse, mosselen, vis van de dag, krieltjes, venkel, crostini, rouille
17Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter, hazelnoot
15 / 27.5 (groot)Vis van de dag, tomatensalsa, groene asperge, oester emulsie, beurre blanc
16Eendenborst, knolselderijcrème met zwarte knoflook, eendenjus met bramen
16Côte de boeuf met bearnaise en beefboter
Per 100 gram, 14Sappen
Verse Jus
5.5Indian Summer, sinaasappel, wortel, gember
5.5Snacks
Prosciutto, tomatensalsa, crostini’s
9Ribs, Hoisin, bosui, krokante ui
14Rundvleesbitterballen, Dijon mosterd
7Zuurdesembrood van Fort Negen met dip
6Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise
5Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise
7.5Arancini (5), citroen aioli (V)
9Crispy Chicken (5) met chilisaus
8.5Gemengde olijven (VGN)
5.5Oesters 4 stuks – Aziatische of Franse topping
15BAUT Borrelplank, een mix van arancini, bitterballen, crispy chicken en olijven
19.5Virgins
ROMAN SPRITZ 0.0 - Bloemige cocktail op basis van Martini Floreale, met Romeinse kamille, Fever-Tree Indian Tonic en gedroogde grapefruit.
7.5BAUT SPRITZ 0.0 - Martini Vibrante, bergamot, sinaasappel met Fever-Tree Indian Tonic.
7.5ATOPIA CUCUMBER SOUR - Atopia Spiced Citrus Gin 0.5% met citrus, komkommer en een vleugje zwarte peper
7.5PINEAPPLE HIGHBALL - Huisgemaakte ananas iced tea.
7.5Wit
Finca Constancia - Altozano, Verdejo, Sauvignon Blanc - Toledo ES
5.5 / 29Boschendal - 1685 Grande Cuvée, Sauvignon Blanc - Franschhoek, ZA
42Von Winning – Riesling qba ‘Villa Niederberger’ – Pfalz, DE
36Gruber Röschitz - klassik, Grüner Veltliner - Niederösterreich, AT
32Anselmo Mendes - Muros Antigos Escolha Vinho Verde, Loureiro, Avesso, Alvarinho – Vinho Verde, POR
30Umani Rochi - Vellodoro, Pecorino - Abruzzo, IT
36Paul Jaboulet - Aine, Viognier - Rhone, FR
7 / 37Sacchetto – L’Elfo, Pinot Grigio – Veneto IT
6.5 / 35Jackson Estate - Shelter Bay, Sauvignon Blanc - Marlborough, NZ
36Spier - Seaward, Chenin blanc - Swartland, ZA
36Prieto Parienta, Viognier - Rueda, ES
42Kleine Schorre - Schouwenduivenland Auxxerrios, Schouwen-Duivenland, NL
59Bodegas Martín Códax, Albariño - Rías Baixas, ES
37Fournier - MMM, Chenin Blanc - Loire, FR
36Fournier - Sancerre ’Les Baronnes’, Sauvignon Blanc - Loire, FR
65Jean-Marc Brocard – Chablis, Chardonnay – Bourgogne, FR
55Joseph Faiveley, Chardonnay - Bourgogne, FR
49Dumanet - Réserve, Chardonnay - Languedoc, FR
7 / 37Bodega Norton - Reserva, Chardonnay - Mendoza, AR
39Bodegas Martín Códax - Ribeiro Blanco Anxo Martin, Godello, Albariño, Treixadura – Ribeiro, ES
35Finca Constancia - Parcela 52 Barricas, Verdejo - Vino de la Tierra Castilla, ES
39Francis Ford Coppola - Diamond Pavilion Chardonnay – Californië, US
55Château de Gaure – Limoux Oppidum, Chardonnay, Chenin Blanc, Mauzac – Languedoc, FR
65Bruisend
Bodega Norton - Cosecha Especial Extra Brut, Chardonnay - Mendoza, AR
8.5 / 45Vilarnau - Brut Reserve, Chardonnay, Pinot Noir - Penedes, ES
7.5 / 39Nicolas Feuillatte - Brut Réserve, Chardonnay, Pinot Noir - Champagne, FR
79Rood
Sachetto – Trevenezie, Pinot Nero – Veneto, IT
6.5 / 35Antinori - Le Maestrelle, Sangiovese, Merlot, Syrah - Toscane, IT
35Château de la Gardine - Côtes du Rhône, Grenache, Syrah, Mourvèdre, Rhône, FR
37Cantina Tollo - Ponte Levatoio, Sangiovese - Abruzzo, IT
5.5 / 29Beronia - Rioja Reserva, Graciano, Mazuelo, Tempranillo - Rioja, SP
55Boschendal - 1685, Shiraz - Franschhoek, ZA
42Mocavero – Primitvo – Puglia, IT
34Francis Ford Coppola – Diamond Collection Pinot Noir - Californië, US
52Fontanafredda - Barolo d’Alba Serralunga, Nebbiolo - Piemonte, IT
85Olivier Leflaive - A.C. Bourgogne, Pinot Noir - Bourgogne, FR
79Antinori - Pèppoli Chianti Classico, Sangiovese - Toscane, IT
55Chateau de la Chaize, Gamay - Bourgogne, FR
45Bodega Norton - Reserva, Malbec - Mendoza, AR
8.5 / 45Chateau Saint Hilaire - Medoc Cru Bourgeois, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot - Bordeaux, FR
59Tedeschi - Amarone delle Valpolicella, Corvina, Corvinone, Rondinella - Veneto, IT
75Bodega Norton - Privada, Malbec, Merlot, Cabernet Sauvignon - Mendoza, AR
62