• Home
  • Over ons
  • Menu
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Groepen
  • Contact
Array
(
    [en] => Array
        (
            [code] => en
            [id] => 1
            [native_name] => English
            [major] => 1
            [active] => 0
            [default_locale] => en_US
            [encode_url] => 0
            [tag] => en
            [missing] => 0
            [translated_name] => Engels
            [url] => https://barbaut.amsterdam/en/menu/
            [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/en.png
            [language_code] => en
        )

    [nl] => Array
        (
            [code] => nl
            [id] => 37
            [native_name] => Nederlands
            [major] => 1
            [active] => 1
            [default_locale] => nl_NL
            [encode_url] => 0
            [tag] => nl
            [missing] => 0
            [translated_name] => Nederlands
            [url] => https://barbaut.amsterdam/menu/
            [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png
            [language_code] => nl
        )

)
NL
  • EN
ENNL

+31 (0)20 210 3321

Stadionweg 320
1076 PK Amsterdam
Route

  • Home
  • Over ons
  • Menu
  • Nieuws
  • Reserveren
  • Groepen
  • Contact
NL
  • EN

Menu

DINER
  • DINER
  • LUNCH
  • Borrel
  • Wijnen
  • KELDERWIJNEN
  • DINER
  • LUNCH
  • Borrel
  • Wijnen
  • KELDERWIJNEN

à LA CARTE

Biologische oesters, Zeeuwse Creuse No. 3 - 4 stuks met Aziatische of Franse toppings

15

Gebrande zalm, velouté van waterkers, mierikswortelcrème

14

Geroosterde broccoli (VGN), meiraap, ingelegde akkerpaddenstoelen, tatsoi, BBQ ui bouillon

12

Steak tartaar, piment d’Espelette, krokante palmkool, oude geitenkaas, eringi

14 / 26 (groot)

Krokant gekonfijte Hasselback aardappel (V), zilte groenten, miso beurre blanc, kruidenolie

12

Bouillabaisse, mosselen, gepekelde witvis, crostini met rouille

16

Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter

15 / 27.5 (groot)

Gebakken zeeduivel, salade van witlof en Granny Smith, gerookte palingsaus met dashi

15 / 27.5 (groot)

Diamanthaas, zoete aardappelcrème, gepofte sjalot, sjalotjus

16 / 9 (groot)

Rib Eye met Bearnaise en beefboter. Dry Aged, voor minimaal 28 dagen, Holstein Friesian Rund. Vraag de bediening welke cuts er vandaag beschikbaar zijn.

Prijs per 100gr, 14

MENU

3 Gangen

37.5 (VTH 39.5)

4 Gangen

45

5 gangen

55

SIDES

Zuurdesembrood van Fort Negen met opgeklopte anjovis-citroenboter

6

Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise

5

Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise

7.5

Kropsla met sjalot vinaigrette

5

Gelakte paksoi met groene curry en pinda

7

DESSERT

Lemon curd, witte chocolade ijs, crumble van meringue

9

Aardbeien Romanoff, Vodka, hangop, aardbeiensorbet, merengue

9

Kaasplankje met 4 kazen van Abraham Kef, compote, crostini’s

14

Lunch

Zuurdesem tosti van Fort Negen, prosciutto di Parma, Beemster kaas, tomaten dip

12

Zuurdesem toast van Fort Negen, gerookte makreel, mierikswortel, dille crème, radijs

13

Zuurdesem toast van Fort Negen, steak tartaar, piment d’Espelette, krokante palmkool, oude geitenkaas, eringi

14

BAUT Taco (V), aardappel rösti, gemarineerd ei, feta, salsa verde, Vlady’s hotsauce

14

Smash Burger, brioche, kropsla, tomaat, remoulade

14 + bacon 1 + Cheddar 1

Caesar salade met boerenkool (V), gepocheerd ei, parmezaan, croutons

12,5 + kippendijen 4

Power Lunch Menu

Een twee gangen menu op basis van onze lekkerste gerechtjes geserveerd binnen 25 minuten.

hoofd-na

25

voor-hoofd

29.5

voor-hoofd-na

37.5

ALL DAY MENU

Biologische oesters, Zeeuwse Creuse (4 st.) Aziatische of Franse topping

14

Gebrande zalm, velouté met waterkers, mierikswortelcrème

14

Ceviche, leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst

14

Burrata, doperwt, witte asperge, kalamansi vinaigrette, gerookte amandel, kruidenolie

13

Steak tartaar, piment d’Espelette, krokante palmkool, oude geitenkaas, eringi

14 / 26 (groot)

Krokant gekonfijte Hasselback aardappel (V), zilte groenten, miso beurre blanc, kruidenolie

11

Bouillabaisse, mosselen, gepekelde witvis, crostini met rouille

16

Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter

15 / 27.5 (groot)

Gebakken zeeduivel, salade van witlof en Granny Smith, gerookte palingsaus met dashi

15 / 27,5 (groot)

Diamanthaas, zoete aardappelcrème, gepofte sjalot, sjalotjus

15 / 27,50 (groot)

Dry Aged Rib Eye met Bearnaise en beefboter

Per 100 gram, 14

Sappen

Verse Jus

5.5

Indian Summer, kurkuma, sinaasappel, wortel, gember

5.5

Snacks

Prosciutto, tomatensalsa, crostini’s

9

Ribs, Hoisin, bosui, krokante ui

14

Rundvleesbitterballen, Dijon mosterd

7

Zuurdesembrood van Fort Negen met Café de Paris boter en tapenade

6

Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise

5

Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise

7.5

Mosselen, Thaise vinaigrette, kokos-limoen schuim

12

Tempura van softshell crab, gele curry crème, ingelegde radijs

9

Crispy cauliflower met kerrie-jalapeño dressing

9

Arancini (5), citroen aioli (V)

9

Gemengde olijven (VGN)

5.5

Oesters 4 stuks – Aziatische of Franse topping

14

BAUT Borrelplank, een mix van snacks van het moment, inclusief vega opties

19.5

Cocktails

CHERRY SPRITZ - Marasca & Amarenen kersen in een fruitig bubbeltje.

9

ELDERFLOWER SPRITZ - Een lichte en elegante Franse vlierbloesem cocktail met weinig alcohol, perfect voor elk moment van de dag.

10

BLOODY SPRITZ - Een Mexicaanse Spritzer met Cazadores Blanco en bloedsinaasappel

9

BAUT MULE - Moscow Mule met 42 Below Vodka, sinaasappel, gember en Fever-Tree Ginger beer

11

DARK & STORMY - Bacardi Spiced Rum, Fever-Tree Ginger Beer.

11

PORNSTAR BAUTINI - Een combinatie van een Pornstar Martini en Margarita met Patron Silver en Cazadores blanco tequila

12.5

KUPU KUPU MALAM - Alsof er een nachtvlinder over je tong fladdert, 42 Below Vodka geïnfuseerd met Kaffir limoenblad en groene thee met vanille, limoen en steranijs

12.5

SPICY MANGO DAIQUIRI - Bacardi Carta Blanca met homemade chili-mango likeur met een pittig randje.

9.5

GUAPA VODKA - Een knappe 42 Below Vodka punch met guava, een peer-achtige vrucht met aardbei toon.

11

WHITE DELIGHT - Het genot van de aromatische Bombay Sapphire Premier Cru Gin en het kleine white delight bloemetje komen samen in een spetterende cocktail met tropisch randje

12,5

GREEN APPLE MARTINI - Een friszure zomercocktail met Granny Smith appel en vanille

11

SPICED RUM SOUR - Een lichtkruidige sour met Bacardi Cuatro, sinaasappel en steranijs.

11.5

Virgins

ROMAN SPRITZ 0.0 - Bloemige cocktail op basis van Martini Floreale, met Romeinse kamille, Fever-Tree Indian Tonic en gedroogde grapefruit.

7.5

BAUT SPRITZ 0.0 - Martini Vibrante, bergamot, sinaasappel met Fever-Tree Indian Tonic.

7.5

JAPANESE MOJITO - Dé klassieker, maar dan alcoholvrij met gembersiroop en yuzu

6.5

PINEAPPLE HIGHBALL - Huisgemaakte ananas iced tea.

4.5

G&T’S

CLASSIC G&T - Bombay Sapphire, Fever-Tree Indian Tonic met limoen

9.5

BOMBAY EAST- Fever-Tree Indian Tonic met sereh & gember

11

PINK G&T - Bombay Bramble, Fever-Tree Indian Tonic met rood fruit

12

HENDRICK'S GIN - Fever Tree tonic met komkommer

14

GIN MARE CAPRI - Fever Tree tonic met gebrande rozemarijn en citroen

15

Wit

Finca Constancia - Altozano, Verdejo, Sauvignon Blanc - Toledo ES

5 / 26

Boschendal - 1685 Grande Cuvée, Sauvignon Blanc - Franschhoek, ZA

37

Von Winning – Riesling qba ‘Villa Niederberger’ – Pfalz, DE

34

Gruber Röschitz - klassik, Grüner Veltliner - Niederösterreich, AT

29

Anselmo Mendes - Muros Antigos Escolha Vinho Verde, Loureiro, Avesso, Alvarinho – Vinho Verde, POR

29

Paul Jaboulet - Aîné, Viognier – Rhône, FR

6.5 / 35

Sacchetto – L’Elfo, Pinot Grigio – Veneto IT

6 / 32

Jackson Estate - Shelter Bay, Sauvignon Blanc - Marlborough, NZ

36

Bodegas Martín Códax, Albariño - Rías Baixas, ES

35

Fournier - MMM, Chenin Blanc - Loire, FR

34

Fournier - Sancerre ’Les Baronnes’, Sauvignon Blanc - Loire, FR

59

Olivier Leflaive – Chablis Les Deux Rives, Chardonnay - Bourgogne, FR

55

Dumanet - Réserve, Chardonnay - Languedoc, FR

6.5 / 35

Bodega Norton - Reserva, Chardonnay - Mendoza, AR

36

La Miranda de Secastilla – Garnacha Blanca – Somantano, ES

35

Finca Constancia - Parcela 52 Barricas, Verdejo - Vino de la Tierra Castilla, ES

37

Spier - Seaward, Chenin Blanc – Swartland, ZA

34

Bruisend

Bodega Norton - Cosecha Especial Extra Brut, Chardonnay - Mendoza, AR

7 / 38

Nicolas Feuillatte - Brut Réserve, Chardonnay, Pinot Noir - Champagne, FR

69

Vilarnau – Brut 0,0 (alc vrij), Macabeo, Parellada – Penedes, ES

6 / 32

Rood

Tabali - Pedregoso Gran Reserva, Pinot Noir – Limari Valley, CL

6 / 32

Antinori - Le Maestrelle, Sangiovese, Merlot, Syrah - Toscane, IT

32

Château de la Gardine - Côtes du Rhône, Grenache, Syrah, Mourvèdre, Rhône, FR

35

Farnese Vini Daunia - Don Camillo, Sangiovese - Abruzzo, IT

5 / 26

Beronia - Rioja Reserva, Graciano, Mazuelo, Tempranillo - Rioja, SP

47

Boschendal - 1685 S&M, Shiraz, Mourvèdre - Franschhoek, ZA

37

Mocavero – Primitvo – Puglia, IT

32

Fontanafredda - Barolo d’Alba Serralunga, Nebbiolo - Piemonte, IT

85

Olivier Leflaive - A.C. Bourgogne, Pinot Noir - Bourgogne, FR

59

Antinori - Pèppoli Chianti Classico, Sangiovese - Toscane, IT

55

Familia Conesa - La Doncella organic, Tempranillo - Castilla, SP

32

Bodega Norton - Reserva, Malbec - Mendoza, AR

7.5 / 42

Château Saint Hilaire - Médoc Cru Bourgeois, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot – Bordeaux, FR

55

Tedeschi - Amarone delle Valpolicella, Corvina, Corvinone, Rondinella - Veneto, IT

75

Bodega Norton - Privada, Malbec, Merlot, Carbernet Sauvignon - Mendoza, AR

59

Bent u op zoek naar iets bijzonders? Bekijk onze kelderwijnen.

Rosé