• Menu
  • Over ons
  • Reserveren
  • Groepen
  • BUTLER SERVICE
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
Array
(
    [en] => Array
        (
            [code] => en
            [id] => 1
            [native_name] => English
            [major] => 1
            [active] => 0
            [default_locale] => en_US
            [encode_url] => 0
            [tag] => en
            [missing] => 0
            [translated_name] => Engels
            [url] => https://barbaut.amsterdam/en/menu/
            [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/en.png
            [language_code] => en
        )

    [nl] => Array
        (
            [code] => nl
            [id] => 37
            [native_name] => Nederlands
            [major] => 1
            [active] => 1
            [default_locale] => nl_NL
            [encode_url] => 0
            [tag] => nl
            [missing] => 0
            [translated_name] => Nederlands
            [url] => https://barbaut.amsterdam/menu/
            [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png
            [language_code] => nl
        )

)
NL
  • EN
ENNL

+31 (0)20 210 3321

Stadionweg 320
1076 PK Amsterdam
Route

  • Menu
  • Over ons
  • Reserveren
  • Groepen
  • BUTLER SERVICE
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
NL
  • EN

Menu

DINER
  • DINER
  • LUNCH
  • Borrel
  • Wijnen
  • DINER
  • LUNCH
  • Borrel
  • Wijnen

à LA CARTE

Biologische oesters - 4 stuks met Aziatische of Franse toppings

15

Crudo, rauw gemarineerde vis, citrus vinaigrette, jalapeño, zure room

15

Jamaican steak tartaar, zoete aardappel, avocado crème, mango-gembersap, krokante rijst, banaan

15

Burrata (v), abrikoos, rode ui, walnoot, kruidensalade

14

Elote (v), mais, feta crème, paprika, courgette, chili olie, koriander

16

Bouillabaisse, mosselen, vis van de dag, krieltjes, venkel, crostini, rouille

17

Ravioli (V), groene asperges, knolserderij, Manchego, groene peper, eierdooier crème

16 / 27.5 (groot)

Kalfspicanha, bloemkoolcrème, groene kool, zoetzure mosterdzaad, eigen jus

18

Vis van de dag, zomerse groenten, scheermes beurre blanc, kruiden mousseline

17

Côte de boeuf met Bearnaise en beefboter. Dry Aged, voor minimaal 28 dagen, Holstein Friesian Rund. Vraag de bediening welke cuts er vandaag beschikbaar zijn.

Prijs per 100gr, 14

Boneless BBQ Dorade, beurre blanc & daslook, zilte groente

49

MENU

3 Gangen

41 (VTH 44.5)

4 Gangen

49

5 gangen

59

SIDES

Zuurdesembrood van Fort Negen met dip

6

Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise

5

Friet van Frietboutique met parmezaan en Belgische mayonaise

6.5

Kropsla met sjalot vinaigrette

6

Gelakte paksoi met groene curry en pinda

7

DESSERT

Cherry chocolate, dadelcake, chocomouse, Amarena kersen, vanille crème, kersen-balsamico sorbet

11

Millefeuille, banaan cremeux, toffee, karamel roomijs

11

Kaasplankje met 4 kazen van Abraham Kef, compote, crostini’s

14

Lunch

Zuurdesem tosti van Fort Negen, prosciutto di Parma, Beemster kaas, kimchi dip

12

Zuurdesem pulled pork, zoetzure groenten, groene kruiden yoghurt

14

Zuurdesem Jamaican steak tartaar, mango gember chutney, avocado, zoete aardappel crème, bananenchips

14

Zuurdesem (V), burrata, abrikoos, rode ui, walnoot, kruidensalade

14

Zuurdesem, makreelrilettes, zoetzure groenten, dragoncrème

14

Smash Burger, brioche, kropsla, tomaat, remoulade

14 + bacon 1,5 + Cheddar 1,5

Caesaer salade, gepocheerd ei, anjovis, parmezaan, croutons + krokante kippendijen

14 + kippendijen 4

Power Lunch Menu

Hoofd-Na

25

Voor-Hoofd

29.5

Voor-Hoofd-Na

39

ALL DAY MENU

Naast onze lunch gerechten serveren wij ook de gehele dag de gerechten van onze diner kaart.

Snacks

Prosciutto, kimchi dip, crostini’s

10

Ribs, Hoisin, bosui, krokante ui

15

Watermeloen tataki, Aziatische marinade, kombu, sesam, bosui (VGN)

9

Gevogelte gyoza, Aziatische dip, rode peper, bosui

11

Oesters 4 stuks – Aziatische of Franse topping

15

KippenBAUT, yakitori dressing, sesam

12.5

Sardines in olie (blik), kruidendip, crostini’

6

Edamame, tamarinde dressing (VGN)

5.5

Kaasplankje met 4 kazen van Abraham Kef, compote, notenbrood

14

Rundvleesbitterballen (6), Dijon mosterd

8.5

Zuurdesembrood van Fort Negen met dip

6

Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise (V) met parmezaan +1.5

5

Crispy Chicken (5) met chilisaus

9

Arancini (5), citroen aioli (V)

9.5

Gemengde olijven (VGN)

5.5

BAUT Borrelplank, een mix van prosciutto, sardines, bitterballen (4), olijven, crostini’s en A’dams zuur

22.5

SPITZERS

ELDERFLOWER SPRITZ - Fresh & floral spritzer with St. Germain, cava, soda & lime.

10

APEROL SPRITZ - Classic: Aperol with prosecco, soda and orange.

10

BLOOD ORANGE MIMOSA - Light, smooth and fizzy, good for every moment of the day.

10

Wit

Finca Constancia - Altozano, Verdejo, Sauvignon Blanc - Toledo ES

5.5 / 29

Boschendal - 1685 Grande Cuvée, Sauvignon Blanc - Franschhoek, ZA

42

Von Winning – Riesling qba ‘Villa Niederberger’ – Pfalz, DE

36

Gruber Röschitz - klassik, Grüner Veltliner - Niederösterreich, AT

32

Anselmo Mendes - Muros Antigos Escolha Vinho Verde, Loureiro, Avesso, Alvarinho – Vinho Verde, POR

30

Umani Rochi - Vellodoro, Pecorino - Abruzzo, IT

36

Paul Jaboulet - Aine, Viognier - Rhone, FR

7 / 37

Sacchetto – L’Elfo, Pinot Grigio – Veneto IT

6.5 / 35

Jackson Estate - Shelter Bay, Sauvignon Blanc - Marlborough, NZ

36

Spier - Seaward, Chenin blanc - Swartland, ZA

36

Prieto Parienta, Viognier - Rueda, ES

42

Kleine Schorre - Schouwenduivenland Auxxerrios, Schouwen-Duivenland, NL

59

Bodegas Martín Códax, Albariño - Rías Baixas, ES

37

Fournier - MMM, Chenin Blanc - Loire, FR

36

Fournier - Sancerre ’Les Baronnes’, Sauvignon Blanc - Loire, FR

65

Jean-Marc Brocard – Chablis, Chardonnay – Bourgogne, FR

55

Joseph Faiveley, Chardonnay - Bourgogne, FR

49

Dumanet - Réserve, Chardonnay - Languedoc, FR

7 / 37

Bodega Norton - Reserva, Chardonnay - Mendoza, AR

39

Bodegas Martín Códax - Ribeiro Blanco Anxo Martin, Godello, Albariño, Treixadura – Ribeiro, ES

35

Finca Constancia - Parcela 52 Barricas, Verdejo - Vino de la Tierra Castilla, ES

39

Francis Ford Coppola - Diamond Pavilion Chardonnay – Californië, US

55

Château de Gaure – Limoux Oppidum, Chardonnay, Chenin Blanc, Mauzac – Languedoc, FR

65

Bruisend

Bodega Norton - Cosecha Especial Extra Brut, Chardonnay - Mendoza, AR

8.5 / 45

Vilarnau - Brut Reserve, Chardonnay, Pinot Noir - Penedes, ES

7.5 / 39

Nicolas Feuillatte - Brut Réserve, Chardonnay, Pinot Noir - Champagne, FR

79

Rood

Cembra, Pinot Nero – Trentino, IT

6.5 / 35

Antinori - Le Maestrelle, Sangiovese, Merlot, Syrah - Toscane, IT

35

Château de la Gardine - Côtes du Rhône, Grenache, Syrah, Mourvèdre, Rhône, FR

37

Cantina Tollo - Ponte Levatoio, Sangiovese - Abruzzo, IT

5.5 / 29

Beronia - Rioja Reserva, Graciano, Mazuelo, Tempranillo - Rioja, SP

55

Boschendal - 1685, Shiraz - Franschhoek, ZA

42

Mocavero – Primitvo – Puglia, IT

34

Francis Ford Coppola – Diamond Collection Pinot Noir - Californië, US

52

Fontanafredda - Barolo d’Alba Serralunga, Nebbiolo - Piemonte, IT

85

Olivier Leflaive - A.C. Bourgogne, Pinot Noir - Bourgogne, FR

79

Antinori - Pèppoli Chianti Classico, Sangiovese - Toscane, IT

55

Chateau de la Chaize, Gamay - Bourgogne, FR

45

Bodega Norton - Reserva, Malbec - Mendoza, AR

8.5 / 45

Chateau Saint Hilaire - Medoc Cru Bourgeois, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot - Bordeaux, FR

59

Tedeschi - Amarone delle Valpolicella, Corvina, Corvinone, Rondinella - Veneto, IT

75

Bodega Norton - Privada, Malbec, Merlot, Cabernet Sauvignon - Mendoza, AR

62

Menhir Salento – No. Zero, Negroamaro – Puglia, IT

35

Bent u op zoek naar iets bijzonders? Vraag naar onze kelderkaart.

Rosé

BAUT Rosé van de maand, vraag naar de bediening!

5.5 / 29

Costaripa – Rosa Mara, Groppello, Marzemino, Sangiovese, Barbera – Lambardia, IT