Array ( [en] => Array ( [code] => en [id] => 1 [native_name] => English [major] => 1 [active] => 0 [default_locale] => en_US [encode_url] => 0 [tag] => en [missing] => 0 [translated_name] => Engels [url] => https://barbaut.amsterdam/en/menu/ [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/en.png [language_code] => en ) [nl] => Array ( [code] => nl [id] => 37 [native_name] => Nederlands [major] => 1 [active] => 1 [default_locale] => nl_NL [encode_url] => 0 [tag] => nl [missing] => 0 [translated_name] => Nederlands [url] => https://barbaut.amsterdam/menu/ [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png [language_code] => nl ) )NL
+31 (0)20 210 3321
Stadionweg 320
1076 PK Amsterdam
Route
Menu
à LA CARTE
Biologische oesters, Zeeuwse Creuse No. 3 - 4 stuks met Aziatische of Franse toppings
15Gebrande zalm, velouté van waterkers, mierikswortelcrème
14Geroosterde broccoli (VGN), meiraap, ingelegde akkerpaddenstoelen, tatsoi, BBQ ui bouillon
12Steak tartaar, piment d’Espelette, krokante palmkool, oude geitenkaas, eringi
14 / 26 (groot)Krokant gekonfijte Hasselback aardappel (V), zilte groenten, miso beurre blanc, kruidenolie
12Bouillabaisse, mosselen, gepekelde witvis, crostini met rouille
16Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter
15 / 27.5 (groot)Gebakken zeeduivel, salade van witlof en Granny Smith, gerookte palingsaus met dashi
15 / 27.5 (groot)Diamanthaas, zoete aardappelcrème, gepofte sjalot, sjalotjus
16 / 9 (groot)Rib Eye met Bearnaise en beefboter. Dry Aged, voor minimaal 28 dagen, Holstein Friesian Rund. Vraag de bediening welke cuts er vandaag beschikbaar zijn.
Prijs per 100gr, 14MENU
3 Gangen
37.5 (VTH 39.5)4 Gangen
455 gangen
55SIDES
Zuurdesembrood van Fort Negen met opgeklopte anjovis-citroenboter
6Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise
5Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise
7.5Kropsla met sjalot vinaigrette
5Gelakte paksoi met groene curry en pinda
7DESSERT
Lemon curd, witte chocolade ijs, crumble van meringue
9Aardbeien Romanoff, Vodka, hangop, aardbeiensorbet, merengue
9Kaasplankje met 4 kazen van Abraham Kef, compote, crostini’s
14Lunch
Zuurdesem tosti van Fort Negen, prosciutto di Parma, Beemster kaas, tomaten dip
12Zuurdesem toast van Fort Negen, gerookte makreel, mierikswortel, dille crème, radijs
13Zuurdesem toast van Fort Negen, steak tartaar, piment d’Espelette, krokante palmkool, oude geitenkaas, eringi
14BAUT Taco (V), aardappel rösti, gemarineerd ei, feta, salsa verde, Vlady’s hotsauce
14Smash Burger, brioche, kropsla, tomaat, remoulade
14 + bacon 1 + Cheddar 1Caesar salade met boerenkool (V), gepocheerd ei, parmezaan, croutons
12,5 + kippendijen 4Power Lunch Menu
Een twee gangen menu op basis van onze lekkerste gerechtjes geserveerd binnen 25 minuten.
hoofd-na
25voor-hoofd
29.5voor-hoofd-na
37.5ALL DAY MENU
Biologische oesters, Zeeuwse Creuse (4 st.) Aziatische of Franse topping
14Gebrande zalm, velouté met waterkers, mierikswortelcrème
14Ceviche, leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst
14Burrata, doperwt, witte asperge, kalamansi vinaigrette, gerookte amandel, kruidenolie
13Steak tartaar, piment d’Espelette, krokante palmkool, oude geitenkaas, eringi
14 / 26 (groot)Krokant gekonfijte Hasselback aardappel (V), zilte groenten, miso beurre blanc, kruidenolie
11Bouillabaisse, mosselen, gepekelde witvis, crostini met rouille
16Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter
15 / 27.5 (groot)Gebakken zeeduivel, salade van witlof en Granny Smith, gerookte palingsaus met dashi
15 / 27,5 (groot)Diamanthaas, zoete aardappelcrème, gepofte sjalot, sjalotjus
15 / 27,50 (groot)Dry Aged Rib Eye met Bearnaise en beefboter
Per 100 gram, 14Sappen
Verse Jus
5.5Indian Summer, kurkuma, sinaasappel, wortel, gember
5.5Snacks
Prosciutto, tomatensalsa, crostini’s
9Ribs, Hoisin, bosui, krokante ui
14Rundvleesbitterballen, Dijon mosterd
7Zuurdesembrood van Fort Negen met Café de Paris boter en tapenade
6Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise
5Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise
7.5Mosselen, Thaise vinaigrette, kokos-limoen schuim
12Tempura van softshell crab, gele curry crème, ingelegde radijs
9Crispy cauliflower met kerrie-jalapeño dressing
9Arancini (5), citroen aioli (V)
9Gemengde olijven (VGN)
5.5Oesters 4 stuks – Aziatische of Franse topping
14BAUT Borrelplank, een mix van snacks van het moment, inclusief vega opties
19.5Cocktails
CHERRY SPRITZ - Marasca & Amarenen kersen in een fruitig bubbeltje.
9ELDERFLOWER SPRITZ - Een lichte en elegante Franse vlierbloesem cocktail met weinig alcohol, perfect voor elk moment van de dag.
10BLOODY SPRITZ - Een Mexicaanse Spritzer met Cazadores Blanco en bloedsinaasappel
9BAUT MULE - Moscow Mule met 42 Below Vodka, sinaasappel, gember en Fever-Tree Ginger beer
11DARK & STORMY - Bacardi Spiced Rum, Fever-Tree Ginger Beer.
11PORNSTAR BAUTINI - Een combinatie van een Pornstar Martini en Margarita met Patron Silver en Cazadores blanco tequila
12.5KUPU KUPU MALAM - Alsof er een nachtvlinder over je tong fladdert, 42 Below Vodka geïnfuseerd met Kaffir limoenblad en groene thee met vanille, limoen en steranijs
12.5SPICY MANGO DAIQUIRI - Bacardi Carta Blanca met homemade chili-mango likeur met een pittig randje.
9.5GUAPA VODKA - Een knappe 42 Below Vodka punch met guava, een peer-achtige vrucht met aardbei toon.
11WHITE DELIGHT - Het genot van de aromatische Bombay Sapphire Premier Cru Gin en het kleine white delight bloemetje komen samen in een spetterende cocktail met tropisch randje
12,5GREEN APPLE MARTINI - Een friszure zomercocktail met Granny Smith appel en vanille
11SPICED RUM SOUR - Een lichtkruidige sour met Bacardi Cuatro, sinaasappel en steranijs.
11.5Virgins
ROMAN SPRITZ 0.0 - Bloemige cocktail op basis van Martini Floreale, met Romeinse kamille, Fever-Tree Indian Tonic en gedroogde grapefruit.
7.5BAUT SPRITZ 0.0 - Martini Vibrante, bergamot, sinaasappel met Fever-Tree Indian Tonic.
7.5JAPANESE MOJITO - Dé klassieker, maar dan alcoholvrij met gembersiroop en yuzu
6.5PINEAPPLE HIGHBALL - Huisgemaakte ananas iced tea.
4.5G&T’S
CLASSIC G&T - Bombay Sapphire, Fever-Tree Indian Tonic met limoen
9.5BOMBAY EAST- Fever-Tree Indian Tonic met sereh & gember
11PINK G&T - Bombay Bramble, Fever-Tree Indian Tonic met rood fruit
12HENDRICK'S GIN - Fever Tree tonic met komkommer
14GIN MARE CAPRI - Fever Tree tonic met gebrande rozemarijn en citroen
15Wit
Finca Constancia - Altozano, Verdejo, Sauvignon Blanc - Toledo ES
5 / 26Boschendal - 1685 Grande Cuvée, Sauvignon Blanc - Franschhoek, ZA
37Von Winning – Riesling qba ‘Villa Niederberger’ – Pfalz, DE
34Gruber Röschitz - klassik, Grüner Veltliner - Niederösterreich, AT
29Anselmo Mendes - Muros Antigos Escolha Vinho Verde, Loureiro, Avesso, Alvarinho – Vinho Verde, POR
29Paul Jaboulet - Aîné, Viognier – Rhône, FR
6.5 / 35Sacchetto – L’Elfo, Pinot Grigio – Veneto IT
6 / 32Jackson Estate - Shelter Bay, Sauvignon Blanc - Marlborough, NZ
36Bodegas Martín Códax, Albariño - Rías Baixas, ES
35Fournier - MMM, Chenin Blanc - Loire, FR
34Fournier - Sancerre ’Les Baronnes’, Sauvignon Blanc - Loire, FR
59Olivier Leflaive – Chablis Les Deux Rives, Chardonnay - Bourgogne, FR
55Dumanet - Réserve, Chardonnay - Languedoc, FR
6.5 / 35Bodega Norton - Reserva, Chardonnay - Mendoza, AR
36La Miranda de Secastilla – Garnacha Blanca – Somantano, ES
35Finca Constancia - Parcela 52 Barricas, Verdejo - Vino de la Tierra Castilla, ES
37Spier - Seaward, Chenin Blanc – Swartland, ZA
34Bruisend
Bodega Norton - Cosecha Especial Extra Brut, Chardonnay - Mendoza, AR
7 / 38Nicolas Feuillatte - Brut Réserve, Chardonnay, Pinot Noir - Champagne, FR
69Vilarnau – Brut 0,0 (alc vrij), Macabeo, Parellada – Penedes, ES
6 / 32Rood
Tabali - Pedregoso Gran Reserva, Pinot Noir – Limari Valley, CL
6 / 32Antinori - Le Maestrelle, Sangiovese, Merlot, Syrah - Toscane, IT
32Château de la Gardine - Côtes du Rhône, Grenache, Syrah, Mourvèdre, Rhône, FR
35Farnese Vini Daunia - Don Camillo, Sangiovese - Abruzzo, IT
5 / 26Beronia - Rioja Reserva, Graciano, Mazuelo, Tempranillo - Rioja, SP
47Boschendal - 1685 S&M, Shiraz, Mourvèdre - Franschhoek, ZA
37Mocavero – Primitvo – Puglia, IT
32Fontanafredda - Barolo d’Alba Serralunga, Nebbiolo - Piemonte, IT
85Olivier Leflaive - A.C. Bourgogne, Pinot Noir - Bourgogne, FR
59Antinori - Pèppoli Chianti Classico, Sangiovese - Toscane, IT
55Familia Conesa - La Doncella organic, Tempranillo - Castilla, SP
32Bodega Norton - Reserva, Malbec - Mendoza, AR
7.5 / 42Château Saint Hilaire - Médoc Cru Bourgeois, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot – Bordeaux, FR
55Tedeschi - Amarone delle Valpolicella, Corvina, Corvinone, Rondinella - Veneto, IT
75Bodega Norton - Privada, Malbec, Merlot, Carbernet Sauvignon - Mendoza, AR
59Bent u op zoek naar iets bijzonders? Bekijk onze kelderwijnen.