Array ( [en] => Array ( [code] => en [id] => 1 [native_name] => English [major] => 1 [active] => 0 [default_locale] => en_US [encode_url] => 0 [tag] => en [missing] => 0 [translated_name] => Engels [url] => https://barbaut.amsterdam/en/menu/ [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/en.png [language_code] => en ) [nl] => Array ( [code] => nl [id] => 37 [native_name] => Nederlands [major] => 1 [active] => 1 [default_locale] => nl_NL [encode_url] => 0 [tag] => nl [missing] => 0 [translated_name] => Nederlands [url] => https://barbaut.amsterdam/menu/ [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png [language_code] => nl ) )NL
+31 (0)20 210 3321
Stadionweg 320
1076 PK Amsterdam
Route
Menu
à LA CARTE
Biologische oesters, Zeeuwse Creuse No. 3 - 4 stuks met Aziatische of Franse toppings
15Zacht gegaarde makreel, dillecrème, bleekselderij, ingelegde rettich
15Ceviche, Leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst
15Burrata (V), pompoen compôte, zoetzure pompoen, komijn, zoetzure groente
14Aziatische steak tartaar, avocado, gele curry crème, radijs, papadum, dashi bouilllon
15Geblancheerde en krokante spruitjes, hollandaise van gerookte ham, sjalot mignonette
12Bouillabaisse, mosselen, gepekelde witvis, crostini met rouille
17Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter
15 / 27.5 (groot)Dorade, zuurdesemkorst, knolcrème, gegrilde courgette, kokkels, beurre blanc
16Eendenborst, knolcrème met zwarte knoflook, eendenjus met bramen
16Côte de boeuf met Bearnaise en beefboter. Dry Aged, voor minimaal 28 dagen, Holstein Friesian Rund. Vraag de bediening welke cuts er vandaag beschikbaar zijn.
Prijs per 100gr, 14MENU
3 Gangen
39 (VTH 42.5)4 Gangen
475 gangen
57SIDES
Zuurdesembrood van Fort Negen met dip
6Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise
5Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise
7.5Kropsla met sjalot vinaigrette
5Gelakte paksoi met groene curry en pinda
7DESSERT
Chocolademousse, bloedsinaasappelijs, kaneel tuille, rood fruit
9Cremeux van Siciliaanse citrus, gepocheerde peer, witte chocolade ijs, amandel
9Kaasplankje met 4 kazen van Abraham Kef, compote, crostini’s
14Lunch
Zuurdesem tosti van Fort Negen, prosciutto di Parma, Beemster kaas, tomaten dip
12Zuurdesem toast van Fort Negen, gerookte makreel, mierikswortel, dillecrème, radijs
13Zuurdesem toast, burrata, zongedroogde tomaat, avocadocrème, basilicum
13Zuurdesem toast, Aziatische steak tartaar, avocado, gele curry crème, radijs, furikake
14Flatbread, gerookte zalm, zoetzuur komkommer, dillecrème
14Smash Burger, brioche, kropsla, tomaat, remoulade
14 + bacon 1,5 + Cheddar 1,5Caesaer salade, gepocheerd ei, anjovis, parmezaan, croutons (vega mogelijk) + krokante kippendijen
14 + kippendijen 4Power Lunch Menu
Hoofd-Na
25Voor-Hoofd
29.5Voor-Hoofd-Na
39ALL DAY MENU
Biologische oesters, Zeeuwse Creuse (4 st.) Aziatische of Franse topping
15Zacht gegaarde makreel, dillecrème, bleekselderij, ingelegde rettich
15Ceviche, Leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst
15Aziatische steak tartaar, avocado, gele curry crème, radijs, papadum, dashi bouillon
15Bouillabaisse, mosselen, gepekelde witvis, crostini met rouille
17Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter
15 / 27.5 (groot)Dorade, zuurdesemkorst, knolcrème, gegrilde courgette, kokkels, beurre blanc
16Eendenborst, knolselderijcrème met zwarte knoflook, eendenjus met bramen
16Côte de boeuf met bearnaise en beefboter
Per 100 gram, 14Sappen
Verse Jus
5.5Indian Summer, sinaasappel, wortel, gember
5.5Snacks
Prosciutto, tomatensalsa, crostini’s
9Ribs, Hoisin, bosui, krokante ui
14Rundvleesbitterballen, Dijon mosterd
7Zuurdesembrood van Fort Negen met dip
6Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise
5Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise
7.5Arancini (5), citroen aioli (V)
9Crispy Chicken (5) met chilisaus
8.5Gemengde olijven (VGN)
5.5Oesters 4 stuks – Aziatische of Franse topping
15BAUT Borrelplank, een mix van arancini, bitterballen, crispy chicken en olijven
19.5Virgins
ROMAN SPRITZ 0.0 - Bloemige cocktail op basis van Martini Floreale, met Romeinse kamille, Fever-Tree Indian Tonic en gedroogde grapefruit.
7.5BAUT SPRITZ 0.0 - Martini Vibrante, bergamot, sinaasappel met Fever-Tree Indian Tonic.
7.5ATOPIA CUCUMBER SOUR - Atopia Spiced Citrus Gin 0.5% met citrus, komkommer en een vleugje zwarte peper
7.5PINEAPPLE HIGHBALL - Huisgemaakte ananas iced tea.
7.5Wit
Finca Constancia - Altozano, Verdejo, Sauvignon Blanc - Toledo ES
5.5 / 28Boschendal - 1685 Grande Cuvée, Sauvignon Blanc - Franschhoek, ZA
37Von Winning – Riesling qba ‘Villa Niederberger’ – Pfalz, DE
36Gruber Röschitz - klassik, Grüner Veltliner - Niederösterreich, AT
29Anselmo Mendes - Muros Antigos Escolha Vinho Verde, Loureiro, Avesso, Alvarinho – Vinho Verde, POR
29Paul Jaboulet - Aîné, Viognier – Rhône, FR
7 / 37Kleine Schorre – Schouwen D®uivenland Auxerrois – Schouwen-Druiveland, NL
49Sacchetto – L’Elfo, Pinot Grigio – Veneto IT
6.5 / 35Jackson Estate - Shelter Bay, Sauvignon Blanc - Marlborough, NZ
36Bodegas Martín Códax, Albariño - Rías Baixas, ES
37Fournier - MMM, Chenin Blanc - Loire, FR
35Fournier - Sancerre ’Les Baronnes’, Sauvignon Blanc - Loire, FR
59Jean-Marc Brocard – Chablis, Chardonnay – Bourgogne, FR
55Dumanet - Réserve, Chardonnay - Languedoc, FR
6.5 / 35Francis Ford Coppola - Directors Cut Chardonnay – Californië, US
59Bodega Norton - Reserva, Chardonnay - Mendoza, AR
36La Miranda de Secastilla – Garnacha Blanca – Somantano, ES
35Finca Constancia - Parcela 52 Barricas, Verdejo - Vino de la Tierra Castilla, ES
37Spier - Seaward, Chenin Blanc – Swartland, ZA
36Bruisend
Bodega Norton - Cosecha Especial Extra Brut, Chardonnay - Mendoza, AR
7.5 / 39Nicolas Feuillatte - Brut Réserve, Chardonnay, Pinot Noir - Champagne, FR
69Rood
Tabali - Pedregoso Gran Reserva, Pinot Noir – Limari Valley, CL
6.5 / 35Antinori - Le Maestrelle, Sangiovese, Merlot, Syrah - Toscane, IT
35Château de la Gardine - Côtes du Rhône, Grenache, Syrah, Mourvèdre, Rhône, FR
37Farnese Vini Daunia - Don Camillo, Sangiovese - Abruzzo, IT
5.5 / 28Beronia - Rioja Reserva, Graciano, Mazuelo, Tempranillo - Rioja, SP
49Boschendal - 1685, Shiraz - Franschhoek, ZA
37Mocavero – Primitvo – Puglia, IT
34Fontanafredda - Barolo d’Alba Serralunga, Nebbiolo - Piemonte, IT
85Francis Ford Coppola – Diamond Collection Pinot Noir - Californië, US
42Olivier Leflaive - A.C. Bourgogne, Pinot Noir - Bourgogne, FR
59Antinori - Pèppoli Chianti Classico, Sangiovese - Toscane, IT
55Familia Conesa - La Doncella organic, Tempranillo - Castilla, SP
32Bodega Norton - Reserva, Malbec - Mendoza, AR
7.5 / 42Château Saint Hilaire - Médoc Cru Bourgeois, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot – Bordeaux, FR
59Tedeschi - Amarone delle Valpolicella, Corvina, Corvinone, Rondinella - Veneto, IT
75Bodega Norton - Privada, Malbec, Merlot, Carbernet Sauvignon - Mendoza, AR
59Bent u op zoek naar iets bijzonders? Vraag naar onze kelderkaart.
Rosé
BAUT Rosé van de maand, vraag naar de bediening!
5.5 / 29Costaripa – Rosa Mara, Groppello, Marzemino, Sangiovese, Barbera – Lambardia, IT
49 / 89 (magnum)Alcoholvrij
Vilarnau – Brut 0.0%, Macabeo, Parellada – Penedes, ES
7 / 37