• Menu
  • Over ons
  • Reserveren
  • Groepen
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
Array
(
    [en] => Array
        (
            [code] => en
            [id] => 1
            [native_name] => English
            [major] => 1
            [active] => 0
            [default_locale] => en_US
            [encode_url] => 0
            [tag] => en
            [missing] => 0
            [translated_name] => Engels
            [url] => https://barbaut.amsterdam/en/menu/
            [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/en.png
            [language_code] => en
        )

    [nl] => Array
        (
            [code] => nl
            [id] => 37
            [native_name] => Nederlands
            [major] => 1
            [active] => 1
            [default_locale] => nl_NL
            [encode_url] => 0
            [tag] => nl
            [missing] => 0
            [translated_name] => Nederlands
            [url] => https://barbaut.amsterdam/menu/
            [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png
            [language_code] => nl
        )

)
NL
  • EN
ENNL

+31 (0)20 210 3321

Stadionweg 320
1076 PK Amsterdam
Route

  • Menu
  • Over ons
  • Reserveren
  • Groepen
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
NL
  • EN

Menu

DINER
  • DINER
  • LUNCH
  • Borrel
  • Wijnen
  • DINER
  • LUNCH
  • Borrel
  • Wijnen

à LA CARTE

Biologische oesters, Zeeuwse Creuse No. 3 - 4 stuks met Aziatische of Franse toppings

15

Zacht gegaarde makreel, dillecrème, bleekselderij, ingelegde rettich

15

Ceviche, Leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst

15

Burrata (V), pompoen compôte, zoetzure pompoen, komijn, zoetzure groente

14

Aziatische steak tartaar, avocado, gele curry crème, radijs, papadum, dashi bouilllon

15

Geblancheerde en krokante spruitjes, hollandaise van gerookte ham, sjalot mignonette

12

Bouillabaisse, mosselen, gepekelde witvis, crostini met rouille

17

Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter

15 / 27.5 (groot)

Dorade, zuurdesemkorst, knolcrème, gegrilde courgette, kokkels, beurre blanc

16

Eendenborst, knolcrème met zwarte knoflook, eendenjus met bramen

16

Côte de boeuf met Bearnaise en beefboter. Dry Aged, voor minimaal 28 dagen, Holstein Friesian Rund. Vraag de bediening welke cuts er vandaag beschikbaar zijn.

Prijs per 100gr, 14

MENU

3 Gangen

39 (VTH 42.5)

4 Gangen

47

5 gangen

57

SIDES

Zuurdesembrood van Fort Negen met dip

6

Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise

5

Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise

7.5

Kropsla met sjalot vinaigrette

5

Gelakte paksoi met groene curry en pinda

7

DESSERT

Chocolademousse, bloedsinaasappelijs, kaneel tuille, rood fruit

9

Cremeux van Siciliaanse citrus, gepocheerde peer, witte chocolade ijs, amandel

9

Kaasplankje met 4 kazen van Abraham Kef, compote, crostini’s

14

Lunch

Zuurdesem tosti van Fort Negen, prosciutto di Parma, Beemster kaas, tomaten dip

12

Zuurdesem toast van Fort Negen, gerookte makreel, mierikswortel, dillecrème, radijs

13

Zuurdesem toast, burrata, zongedroogde tomaat, avocadocrème, basilicum

13

Zuurdesem toast, Aziatische steak tartaar, avocado, gele curry crème, radijs, furikake

14

Flatbread, gerookte zalm, zoetzuur komkommer, dillecrème

14

Smash Burger, brioche, kropsla, tomaat, remoulade

14 + bacon 1,5 + Cheddar 1,5

Caesaer salade, gepocheerd ei, anjovis, parmezaan, croutons (vega mogelijk) + krokante kippendijen

14 + kippendijen 4

Power Lunch Menu

Hoofd-Na

25

Voor-Hoofd

29.5

Voor-Hoofd-Na

39

ALL DAY MENU

Biologische oesters, Zeeuwse Creuse (4 st.) Aziatische of Franse topping

15

Zacht gegaarde makreel, dillecrème, bleekselderij, ingelegde rettich

15

Ceviche, Leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst

15

Aziatische steak tartaar, avocado, gele curry crème, radijs, papadum, dashi bouillon

15

Bouillabaisse, mosselen, gepekelde witvis, crostini met rouille

17

Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter

15 / 27.5 (groot)

Dorade, zuurdesemkorst, knolcrème, gegrilde courgette, kokkels, beurre blanc

16

Eendenborst, knolselderijcrème met zwarte knoflook, eendenjus met bramen

16

Côte de boeuf met bearnaise en beefboter

Per 100 gram, 14

Sappen

Verse Jus

5.5

Indian Summer, sinaasappel, wortel, gember

5.5

Snacks

Prosciutto, tomatensalsa, crostini’s

9

Ribs, Hoisin, bosui, krokante ui

14

Rundvleesbitterballen, Dijon mosterd

7

Zuurdesembrood van Fort Negen met dip

6

Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise

5

Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise

7.5

Arancini (5), citroen aioli (V)

9

Crispy Chicken (5) met chilisaus

8.5

Gemengde olijven (VGN)

5.5

Oesters 4 stuks – Aziatische of Franse topping

15

BAUT Borrelplank, een mix van arancini, bitterballen, crispy chicken en olijven

19.5

Virgins

ROMAN SPRITZ 0.0 - Bloemige cocktail op basis van Martini Floreale, met Romeinse kamille, Fever-Tree Indian Tonic en gedroogde grapefruit.

7.5

BAUT SPRITZ 0.0 - Martini Vibrante, bergamot, sinaasappel met Fever-Tree Indian Tonic.

7.5

ATOPIA CUCUMBER SOUR - Atopia Spiced Citrus Gin 0.5% met citrus, komkommer en een vleugje zwarte peper

7.5

PINEAPPLE HIGHBALL - Huisgemaakte ananas iced tea.

7.5

Wit

Finca Constancia - Altozano, Verdejo, Sauvignon Blanc - Toledo ES

5.5 / 28

Boschendal - 1685 Grande Cuvée, Sauvignon Blanc - Franschhoek, ZA

37

Von Winning – Riesling qba ‘Villa Niederberger’ – Pfalz, DE

36

Gruber Röschitz - klassik, Grüner Veltliner - Niederösterreich, AT

29

Anselmo Mendes - Muros Antigos Escolha Vinho Verde, Loureiro, Avesso, Alvarinho – Vinho Verde, POR

29

Paul Jaboulet - Aîné, Viognier – Rhône, FR

7 / 37

Kleine Schorre – Schouwen D®uivenland Auxerrois – Schouwen-Druiveland, NL

49

Sacchetto – L’Elfo, Pinot Grigio – Veneto IT

6.5 / 35

Jackson Estate - Shelter Bay, Sauvignon Blanc - Marlborough, NZ

36

Bodegas Martín Códax, Albariño - Rías Baixas, ES

37

Fournier - MMM, Chenin Blanc - Loire, FR

35

Fournier - Sancerre ’Les Baronnes’, Sauvignon Blanc - Loire, FR

59

Jean-Marc Brocard – Chablis, Chardonnay – Bourgogne, FR

55

Dumanet - Réserve, Chardonnay - Languedoc, FR

6.5 / 35

Francis Ford Coppola - Directors Cut Chardonnay – Californië, US

59

Bodega Norton - Reserva, Chardonnay - Mendoza, AR

36

La Miranda de Secastilla – Garnacha Blanca – Somantano, ES

35

Finca Constancia - Parcela 52 Barricas, Verdejo - Vino de la Tierra Castilla, ES

37

Spier - Seaward, Chenin Blanc – Swartland, ZA

36

Bruisend

Bodega Norton - Cosecha Especial Extra Brut, Chardonnay - Mendoza, AR

7.5 / 39

Nicolas Feuillatte - Brut Réserve, Chardonnay, Pinot Noir - Champagne, FR

69

Rood

Tabali - Pedregoso Gran Reserva, Pinot Noir – Limari Valley, CL

6.5 / 35

Antinori - Le Maestrelle, Sangiovese, Merlot, Syrah - Toscane, IT

35

Château de la Gardine - Côtes du Rhône, Grenache, Syrah, Mourvèdre, Rhône, FR

37

Farnese Vini Daunia - Don Camillo, Sangiovese - Abruzzo, IT

5.5 / 28

Beronia - Rioja Reserva, Graciano, Mazuelo, Tempranillo - Rioja, SP

49

Boschendal - 1685, Shiraz - Franschhoek, ZA

37

Mocavero – Primitvo – Puglia, IT

34

Fontanafredda - Barolo d’Alba Serralunga, Nebbiolo - Piemonte, IT

85

Francis Ford Coppola – Diamond Collection Pinot Noir - Californië, US

42

Olivier Leflaive - A.C. Bourgogne, Pinot Noir - Bourgogne, FR

59

Antinori - Pèppoli Chianti Classico, Sangiovese - Toscane, IT

55

Familia Conesa - La Doncella organic, Tempranillo - Castilla, SP

32

Bodega Norton - Reserva, Malbec - Mendoza, AR

7.5 / 42

Château Saint Hilaire - Médoc Cru Bourgeois, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot – Bordeaux, FR

59

Tedeschi - Amarone delle Valpolicella, Corvina, Corvinone, Rondinella - Veneto, IT

75

Bodega Norton - Privada, Malbec, Merlot, Carbernet Sauvignon - Mendoza, AR

59

Bent u op zoek naar iets bijzonders? Vraag naar onze kelderkaart.

Rosé

BAUT Rosé van de maand, vraag naar de bediening!

5.5 / 29

Costaripa – Rosa Mara, Groppello, Marzemino, Sangiovese, Barbera – Lambardia, IT

49 / 89 (magnum)

Alcoholvrij

Vilarnau – Brut 0.0%, Macabeo, Parellada – Penedes, ES

7 / 37