• Menu
  • Over ons
  • Reserveren
  • Groepen
  • BUTLER SERVICE
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
Array
(
    [en] => Array
        (
            [code] => en
            [id] => 1
            [native_name] => English
            [major] => 1
            [active] => 0
            [default_locale] => en_US
            [encode_url] => 0
            [tag] => en
            [missing] => 0
            [translated_name] => Engels
            [url] => https://barbaut.amsterdam/en/menu/
            [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/en.png
            [language_code] => en
        )

    [nl] => Array
        (
            [code] => nl
            [id] => 37
            [native_name] => Nederlands
            [major] => 1
            [active] => 1
            [default_locale] => nl_NL
            [encode_url] => 0
            [tag] => nl
            [missing] => 0
            [translated_name] => Nederlands
            [url] => https://barbaut.amsterdam/menu/
            [country_flag_url] => https://barbaut.amsterdam/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/res/flags/nl.png
            [language_code] => nl
        )

)
NL
  • EN
ENNL

+31 (0)20 210 3321

Stadionweg 320
1076 PK Amsterdam
Route

  • Menu
  • Over ons
  • Reserveren
  • Groepen
  • BUTLER SERVICE
  • Nieuws
  • Vacatures
  • Contact
NL
  • EN

Menu

DINER
  • DINER
  • LUNCH
  • Borrel
  • Wijnen
  • DINER
  • LUNCH
  • Borrel
  • Wijnen

à LA CARTE

Biologische oesters, Zeeuwse Creuse No. 3 - 4 stuks met Aziatische of Franse toppings

15

Rauw gemarineerde kabeljauw, citroen-knolcrème, lavas kruiden bouillon, bieslook emulsie

15

Ceviche, Leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst

15

Burrata (V), salsa van groene paprika, frisse groene kruiden, gepoft korianderzaad

14

Rendang steak tartaar, kokos, limoen, krokante sjalot

15

Spitskool, ham hollandaise, ei bottarga, krokante pancetta (vega optie)

12

Bouillabaisse, mosselen, vis van de dag, krieltjes, venkel, crostini, rouille

17

Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter, hazelnoot

15 / 27.5 (groot)

Vis van de dag, tomatensalsa, groene asperge, oester emulsie, beurre blanc

16

Eendenborst, knolselderijcrème, eringi, witlof, vijg, eendenjus met bramen

16

Côte de boeuf met Bearnaise en beefboter. Dry Aged, voor minimaal 28 dagen, Holstein Friesian Rund. Vraag de bediening welke cuts er vandaag beschikbaar zijn.

Prijs per 100gr, 14

Tarbotine met zilte groenten & daslook beurre blanc

Prijs per 100 gram, 9.5

MENU

3 Gangen

39 (VTH 42.5)

4 Gangen

47

5 gangen

57

SIDES

Zuurdesembrood van Fort Negen met dip

6

Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise

5

Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise

7.5

Kropsla met sjalot vinaigrette

5

Gelakte paksoi met groene curry en pinda

7

DESSERT

Chocolade marquise, koffie roomijs, kaneel tuille

9

Gepocheerde peer, cava sabayon, grappa marsepein ijs, kletskop

9

Kaasplankje met 4 kazen van Abraham Kef, compote, crostini’s

14

Lunch

Zuurdesem tosti van Fort Negen, prosciutto di Parma, Beemster kaas, tomaten dip

12

Zuurdesem toast, vitello tonato, zachtgegaard kalfsvlees, tonijn mayonaise, rucola, gedroogde cherrytomaat

14

Zuurdesem (V), burrata, zongedroogde tomaat, frisse groene kruiden, bieslook emulsie, gepoft korianderzaad

14

Zuurdesem rendang steak tartaar, kokos, limoen, krokante sjalot

14

Zuurdesem toast, gerookte zalm, zoetzuur komkommer, dillecrème

14

Smash Burger, brioche, kropsla, tomaat, remoulade

14 + bacon 1,5 + Cheddar 1,5

Caesaer salade, gepocheerd ei, anjovis, parmezaan, croutons (vega mogelijk) + krokante kippendijen

14 + kippendijen 4

Power Lunch Menu

Hoofd-Na

25

Voor-Hoofd

29.5

Voor-Hoofd-Na

39

ALL DAY MENU

Biologische oesters, Zeeuwse Creuse (4 st.) Aziatische of Franse topping

15

Rauw gemarineerde kabeljauw, citroen-knolcrème, lavas kruiden bouillon, bieslook emulsie

15

Spitskool, ham hollandaise, ei bottarga, krokante pancetta, hazelnoot (vega optie)

12

Ceviche, Leche de Tigre, kokos-limoen crème, mango, passievrucht, gepofte rijst

15

Bouillabaisse, mosselen, vis van de dag, krieltjes, venkel, crostini, rouille

17

Ravioli (V), pecorino, ricotta, parmezaan, mozzarella, spinazie, salieboter, hazelnoot

15 / 27.5 (groot)

Vis van de dag, tomatensalsa, groene asperge, oester emulsie, beurre blanc

16

Eendenborst, knolselderijcrème met zwarte knoflook, eendenjus met bramen

16

Côte de boeuf met bearnaise en beefboter

Per 100 gram, 14

Sappen

Verse Jus

5.5

Indian Summer, sinaasappel, wortel, gember

5.5

Snacks

Prosciutto, tomatensalsa, crostini’s

9

Ribs, Hoisin, bosui, krokante ui

14

Rundvleesbitterballen, Dijon mosterd

7

Zuurdesembrood van Fort Negen met dip

6

Friet van Frietboutique met Belgische mayonaise

5

Friet van Frietboutique met beurre noissette, parmezaan, groene kruiden met Belgische mayonaise

7.5

Arancini (5), citroen aioli (V)

9

Crispy Chicken (5) met chilisaus

8.5

Gemengde olijven (VGN)

5.5

Oesters 4 stuks – Aziatische of Franse topping

15

BAUT Borrelplank, een mix van arancini, bitterballen, crispy chicken en olijven

19.5

Virgins

ROMAN SPRITZ 0.0 - Bloemige cocktail op basis van Martini Floreale, met Romeinse kamille, Fever-Tree Indian Tonic en gedroogde grapefruit.

7.5

BAUT SPRITZ 0.0 - Martini Vibrante, bergamot, sinaasappel met Fever-Tree Indian Tonic.

7.5

ATOPIA CUCUMBER SOUR - Atopia Spiced Citrus Gin 0.5% met citrus, komkommer en een vleugje zwarte peper

7.5

PINEAPPLE HIGHBALL - Huisgemaakte ananas iced tea.

7.5

Wit

Finca Constancia - Altozano, Verdejo, Sauvignon Blanc - Toledo ES

5.5 / 29

Boschendal - 1685 Grande Cuvée, Sauvignon Blanc - Franschhoek, ZA

42

Von Winning – Riesling qba ‘Villa Niederberger’ – Pfalz, DE

36

Gruber Röschitz - klassik, Grüner Veltliner - Niederösterreich, AT

32

Anselmo Mendes - Muros Antigos Escolha Vinho Verde, Loureiro, Avesso, Alvarinho – Vinho Verde, POR

30

Umani Rochi - Vellodoro, Pecorino - Abruzzo, IT

36

Paul Jaboulet - Aine, Viognier - Rhone, FR

7 / 37

Sacchetto – L’Elfo, Pinot Grigio – Veneto IT

6.5 / 35

Jackson Estate - Shelter Bay, Sauvignon Blanc - Marlborough, NZ

36

Spier - Seaward, Chenin blanc - Swartland, ZA

36

Prieto Parienta, Viognier - Rueda, ES

42

Kleine Schorre - Schouwenduivenland Auxxerrios, Schouwen-Duivenland, NL

59

Bodegas Martín Códax, Albariño - Rías Baixas, ES

37

Fournier - MMM, Chenin Blanc - Loire, FR

36

Fournier - Sancerre ’Les Baronnes’, Sauvignon Blanc - Loire, FR

65

Jean-Marc Brocard – Chablis, Chardonnay – Bourgogne, FR

55

Joseph Faiveley, Chardonnay - Bourgogne, FR

49

Dumanet - Réserve, Chardonnay - Languedoc, FR

7 / 37

Bodega Norton - Reserva, Chardonnay - Mendoza, AR

39

Bodegas Martín Códax - Ribeiro Blanco Anxo Martin, Godello, Albariño, Treixadura – Ribeiro, ES

35

Finca Constancia - Parcela 52 Barricas, Verdejo - Vino de la Tierra Castilla, ES

39

Francis Ford Coppola - Diamond Pavilion Chardonnay – Californië, US

55

Château de Gaure – Limoux Oppidum, Chardonnay, Chenin Blanc, Mauzac – Languedoc, FR

65

Bruisend

Bodega Norton - Cosecha Especial Extra Brut, Chardonnay - Mendoza, AR

8.5 / 45

Vilarnau - Brut Reserve, Chardonnay, Pinot Noir - Penedes, ES

7.5 / 39

Nicolas Feuillatte - Brut Réserve, Chardonnay, Pinot Noir - Champagne, FR

79

Rood

Sachetto – Trevenezie, Pinot Nero – Veneto, IT

6.5 / 35

Antinori - Le Maestrelle, Sangiovese, Merlot, Syrah - Toscane, IT

35

Château de la Gardine - Côtes du Rhône, Grenache, Syrah, Mourvèdre, Rhône, FR

37

Cantina Tollo - Ponte Levatoio, Sangiovese - Abruzzo, IT

5.5 / 29

Beronia - Rioja Reserva, Graciano, Mazuelo, Tempranillo - Rioja, SP

55

Boschendal - 1685, Shiraz - Franschhoek, ZA

42

Mocavero – Primitvo – Puglia, IT

34

Francis Ford Coppola – Diamond Collection Pinot Noir - Californië, US

52

Fontanafredda - Barolo d’Alba Serralunga, Nebbiolo - Piemonte, IT

85

Olivier Leflaive - A.C. Bourgogne, Pinot Noir - Bourgogne, FR

79

Antinori - Pèppoli Chianti Classico, Sangiovese - Toscane, IT

55

Chateau de la Chaize, Gamay - Bourgogne, FR

45

Bodega Norton - Reserva, Malbec - Mendoza, AR

8.5 / 45

Chateau Saint Hilaire - Medoc Cru Bourgeois, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot - Bordeaux, FR

59

Tedeschi - Amarone delle Valpolicella, Corvina, Corvinone, Rondinella - Veneto, IT

75

Bodega Norton - Privada, Malbec, Merlot, Cabernet Sauvignon - Mendoza, AR

62