BAUT on tour

BAUT ON TOUR!? 
“5 pop-ups in 5 weken, dat kan alleen maar BAUT zijn”

Dat BAUT van origine een pop up is hoeven we jou niet meer te vertellen. De komende weken mobiliseren wij wederom onze pop-up power en gaat BAUT “on tour”.

BAUT reist af naar de geboorteplaatsen van een aantal personeelsleden voor een mini pop-up. Noem het een eenmalige restaurant “take-over.”  We gaan van Amsterdam naar Purmerend, Rijswijk, Baarn, Broek in Waterland en Alkmaar. Hier nemen wij voor één avond een bevriend restaurant over. Vijf maandagen, vijf pop-ups!

Waar gaan we heen?
30 juni – Kozee (Purmerend)
6 juli – Restaurant de Wits (Rijswijk)
13 juli – Cosa (Baarn)
20 juli – Het Broeker Huis (Broek in Waterland)
27 juli – Ijkgebouw (Alkmaar)
(grote kans dat we ook een dag in augustus naar Hoorn gaan maar hierover later meer)

Op het menu:
Het thema van het menu is “Best of BAUT”.
Alle klassiekers van Michiel van der Eerde c.q. waar BAUT bekend om staat.

– Steak tartaar / baconmayonaise / ei / kropsla (BAUT #1)
– Coquille / bloemkool / cepesschuim (Weet je nog van de -10 Johannes van Dam)
– Zeebaars / pastinaak / beurre blanc (BAUT & DREESMAN)
– Lemon curd / rabarber / G&T schuim (BAUT #8)

(uiteraard houden wij rekening met dieetwensen en allergieën, meld dit ons vooraf)

Naast het 4-gangen menu zorgen wij voor een welkomstcocktail, wijnen, tafelwater en staat er vooraf brood met dip op tafel. Dit alles voor een all-in prijs voor €65,- p.p.
(Drink je liever geen wijn? Geen probleem, dan zorgen wij voor een passend alternatief)

* Er zijn slechts 60 plekken per restaurant take over beschikbaar. Zorg dat je er snel bij bent.
** Kosten voor het menu zijn €65,- p.p all-in (4 gangen menu + dranken).
*** Diner begint om 19:00 uur (18:30 inloop + welkomstdrankje).

Zien we jou op onze tour?

Liefs,
Team Bar BAUT